Yhdeksäs viikko lopuillaan. Mitään mainittavaa ei ole tapahtunut, pahoinvointi on enää satunnaista, lähinnä ruokailun jälkeen tapahtuvaa. Tosin illan ja alkuyön paha olo ovat lähes entisellään, kun sattuvat iskemään päälle. Olenkin useamman kerran makaillut tai istunut sängyssä hörppien jugurttia suoraan purkista...Auttaa hyvin, kun on kylmää ja helposti nieltävää.

Verkkarit kiristävät, samoin tiukimmat farkut. Olenkin siirtynyt käyttämään isompia housujani, niitä joita en ole töissä useinkaan käyttänyt. Nyt on pakko, äitiysvaatteet eivät ole vielä hyviä, maha ei ole kuitenkaan niin iso että varsinaiset odotusvaatteet oloa paljonkaan helpottaisivat. Mutta pian, pian...

Olo on positiivinen, oikeastaan melko rauhallinen, vaikka siippa ei vieläkään innostu kolmannesta lapsesta. Minä taas suunnittelen vauvan syntymän jälkeistä elämää, lasken kalenteriin etappeja mm. isoveljen ja -siskon synttäreihin, jouluun ja kaikkiin muihin mahdollisiin merkkipäiviin. Luonteeni on jokseenkin tasoittunut tässä odotusaikana, jaksan paljon kauemmin ennen kuin pitää hermostua. Yleensä olen varsin lyhytpinnainen, mutta jotenkin olen saanut aikaiseksi "lehmän hermot" itselleni!

Kyllä se tästä, olen jopa hankkinut aviomiehelleni isänpäivälahjan,josta hän varmasti pitää!