Armoton väsy koko ajan. Ja uusi "oirekin" on ilmaantunut: jos en saa ruokaa PALJON parin tunnin välein, alkaa kamala heikotus ja tutina, kuorrutettuna luonnollisestikin pahoinvoinnilla. Tänään oli aivan kamala päivä, voin niin pahoin ja palelin aivan hillittömästi. Palelu on se jota pidän kaikkein pahimpana juttuna. Normaalistikin palelen, mutta tämä on jotain aivan hirvittävää. Huulet ja sormet sinisinä, hampaat kalisevat ja lihakset nykivät holtittomasti. Pidin tänään tunteja villakangastakki päällä, olin atk-luokassa,jossa oppilaat istuivat t-paidat päällä, minä vedin pompan niskaan...Hassua. Odotan niin kovasti sitä lämpötilan nousua, ettei enää tarvitsisi palella.

Viime yönä valvoessani mietiskelin mieltäni askarruttavia asioita, mistä pinnasänky, vaunut, syöttötuoli, turvakaukalo ja kaikki muu tarpeellinen tavara. Tuumailin ja maistelin myös nimiä sekä tytölle että pojalle (poikahan tämä on), ja löysinkin pari itseäni miellyttävää vaihtoehtoa. Toisaalta hirvittää päästää ajatuksia liian pitkälle, mikäli tästä raskaudesta ei tulekaan mitään pitkän päälle.

Alkuraskauden ultraa on nyt aikaistettu, se on 13.11. No, päivä sinne tai tänne, toivottavasti saan sielulleni sitten edes hieman rauhaa.

Raskausviikot tänään 7+2.